KRIJG TOT 30% KORTING

Knock On The Doors of Special Discount!

Korting op alle producten van de merken waar u ooit naar verlangde Het hele jaar door, 24/7, zonder vertragingen

Abonneer u op nieuwsbrief om het laatste nieuws en update voor Super Saver Mama

No Thanks

Slagharen kortingscode voor oktober 2018

Slagharen is een van de meest avontuurlijke plekken voor al die aardige, liefdevolle mensen die een verschil willen maken in hun leven. Deze unieke plek in Nederland was tegelijkertijd een attractie voor toeristen en inwoners. Haal het beste uit seizoenspassen, weekendtrips en korte pauzes door de plaats te bezoeken en er ten volle van te genieten. Grijp de meest ongebruikelijke aanbiedingen die ervoor kunnen zorgen dat u geen gaten in uw zak kunt maken. Laat het plezier beginnen waar je het je nooit had voorgesteld, met de meest populaire prijsconcessie, door de codes te gebruiken die direct verkrijgbaar zijn bij Super Saver Mama.

Korting & Aanbiedingen

Slagharen Promotiecodes en kortingscodes voor oktober 2018

Profiteer tijdelijk van 51% kortingstickets voor Slagharen

Krijg tot 30% korting op toegangskaarten voor Slagharen

40% Slagharen kortingscode: bespaar eenvoudig op de entree

Gebruik 55% korting door € 14,25 te betalen in plaats van € 29,00

Profiteer van 50% korting op entreetickets met deze Slagharen kortingscode

Ontvang 25% korting op uw boeking Geverifieerde waardebon

Boek een vakantie voor 2018 met vroegboekkorting nu met 25% korting

Wees er snel bij en reserveer uw reis voor 2018 met het kortingspercentage van 25%

Ontvang € 99 SPECIALE AANBIEDING VOOR OPENING

Begin je nieuwe seizoen met Wild West of Slagharen door gebruik te maken van de speciale openingskorting

Boek uw midweekverblijf met 30% korting

Soms is het leuk om een ​​ongeplande reis te boeken en als je 30% korting krijgt op dat plan, wat heb je dan nog meer nodig.

Attractiepark tickets al verkrijgbaar vanaf € 11,90 in plaats van € 29,00

Aqua Mexicana-korting: voor slechts € 8 heb je Aqua Mexicana-tickets

Meer over SlagharenKortings- en promotiecodes

Kortingscode in Slagharen

Als u van reizen houdt, maar nog niet klaar bent om een ??arm en een been op te zetten, is het raadzaam deze pagina in de gaten te houden. Het zal een schande zijn als je meer betaalt dan nodig. Hier vindt u regelmatig nieuwe Slagharen-aanbiedingen waarmee u meer geld kunt besparen dan u zich kunt voorstellen, van de best mogelijke pakketten tot alles. U kunt zelfs kortingscode verwachten, vooral op bepaalde dagen en zelfs tijdens vakanties.

Slagharen discount:

Slagharen.com onderneemt regelmatig grote promoties, vooral wanneer een nieuw seizoen of pakketten worden heropend. Dan zijn er spannende aanbiedingen en evenementen georganiseerd. Het is de beste kortingsactie bij een van de beste pretparken van Nederland, dus u kunt tegelijkertijd reiziger en financieel slim zijn.

Wat is er leuker dan reizen of uitgaan? Goed, verplaats met een kortingskaart! En u koopt kortingscode op Slagharen bij SuperSaverMama. U kunt tientallen euro's besparen op scherp geprijsde reizen en reizen. Of je nu op zoek bent naar een uitje met vrienden of familie of gewoon een solo-reis, Slagharen is helemaal voor jou.

Slagharen Ticket Ranges:

Bij Slagharen hebben we de variëteit aan tickets, waaruit u kunt kiezen op basis van uw gemak. Van kaarten met, en zonder een vaste datum, Aqua Mexicana-kaarten tot het uitstekende seizoenskaart, we hebben het allemaal. Neem eenvoudig uw E-ticket naar de ingang, zij scannen vervolgens het ticket en verlenen u toegang.

Slagharen online registratie:

Slagharen biedt u het gemak van online registratie, nu met betere en verbeterde pakketten. Het enige wat u hoeft te doen, is het aantal volwassenen en kinderen vermelden voor de reis, de datum van aankomst en het aantal dagen dat het verblijf zal zijn. Laat ons dan de beste pakketten brengen volgens de verstrekte informatie, kies er gewoon een uit. Altviool! Je reis is net gepland.

Gehandicapte bezoekers:

Slagharen heeft gedaan wat niemand eerder had gedaan door een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelpad naar de kleedkamer te onthullen. Zelfs een handicap zal je niet beletten plezier te hebben, je kunt ook een rolstoel huren voor € 5 met € 15 als aanbetaling die je krijgt als je de rolstoel terugbrengt. Deze aanbiedingen van Slagharen hebben een enorm verschil gecreëerd waar de betrokkenheid van de klanten bij betrokken is.

lockers:

Hier in Slagharen, zorgen wij voor uw spullen door u kluisjes aan te bieden voor slechts € 1. Ontvang uw kluisje voor de dag en voer een persoonlijke toegangscode in die u kunt heropenen wanneer u maar wilt zonder extra te hoeven betalen, de kluisjes worden om middernacht gereset en wordt de volgende dag opnieuw toegewezen aan andere bezoekers.

Huisdieren in Slagharen:

We weten hoe waardevol uw munchkins voor u zijn. Dat is de reden waarom we je toestaan ??om een ??huisdier mee te nemen zonder iets extra's aan te rekenen. Maar natuurlijk moeten de honden aan de leiband blijven en huisdieren meenemen naar attracties, winkels, shows en restaurants.

Gebruik een Slagharen-kortingscode? Dat is hoe je dat doet

Wil je dat weekend dat je al zo lang kortingen wilde? Begin dan met het geven van uw gegevens. Selecteer een pakket of betaal op basis van de dagen.

Klik op "Kortingscode" in het kostenoverzicht. Voer uw Slagharen-kortingscode van Super Saver Mama in het tekstveld in en klik op "Activeren". U ziet nu het totale bedrag dat de korting is berekend en ziet meteen hoeveel u met de kortingscode bespaart. Klik op "Doorgaan".

Bestelt u voor de eerste keer of heeft u geen account? Voer vervolgens uw e-mailadres in en klik op "Doorgaan". Als u een account hebt, kunt u natuurlijk inloggen met uw gegevens zodat u niet al uw gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Voer nu uw factuurgegevens in. Controleer of u een account wilt maken zodat uw gegevens worden opgeslagen voor de volgende bestelling. Geef aan of u zich op de nieuwsbrief wilt abonneren om op de hoogte te blijven van de bonus en de bon van Slagharen.

Kies de gewenste betaalmethode. Vul uw gegevens in en koop de tickets online, de website bezorgt uw e-tickets, breng ze naar het pretpark Slagharen en scan ze, en het plezier begint!

Gerelateerde winkels

Laatste video

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer u om nieuwe aanbiedingen rechtstreeks in uw inbox te krijgen!

Soortgelijke winkels

jbl-kortingscode
 Julianatoren-kortings
elysium-kortingscode

FAQ's

V. Zijn huisdieren toegestaan ​​in het park?

Ja, u kunt uw huisdieren meenemen naar Slagharen, maar dit zal zeker willen dat u het voortouw neemt en ze aan de veilige kant houdt. Uw huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de attracties en er is ook geen toegangsprijs voor het huisdier.

V. Wat is de toegangsprijs?

A. De winkel biedt de mogelijkheid om mensen verschillende toegangsprijzen aan te bieden, afhankelijk van de dagen. Deze kosten worden berekend tussen € 15,00 en € 27,50. Kinderen jonger dan 3 betalen geen toegangsprijs.

Slagharen News:

Het nieuwe seizoen begint op 16 maart

Met de start van het nieuwe jaar werkt Slagharen aan de scenario's om innovatieve veranderingen in het leuke leven van de mensen te brengen. Het nieuwe seizoen begint vanaf 16 maart, waarvoor het boeken van de tickets al is gestart volgens de evenementen. Dit spannende avontuur wordt spannender met de korting op de tickets voor het pretpark vanaf € 11,90 in plaats van € 29,00. Dit zorgt ervoor dat Slagharen Bon het leven gemakkelijker heeft gemaakt voor de mensen die betrokken zijn bij het avontuur. Door de website te bezoeken, kun je meer lezen over de openingstijden van het pretpark en Aqua Mexicana.

Maak je op voor de aanbiedingen in Slagharen

De winkel heeft op alle mogelijke manieren gewerkt om van jouw avontuur een ongewone ervaring te maken waarbij de activiteiten vreugde brengen in het leven. Door gebruik te maken van de Short Breaks-aanbieding die 3 dagen duurt, zijn er verschillende opties, zoals het betreden van het pretpark, shows & entertainment, toegang tot Aqua Mexicana en het zonnige strand voor slechts € 175,00. Tijdens de weekendpauze kunnen mensen de attracties in het pretpark Slagharen, shows & entertainment, Aqua Mexicana en het zonnige strand verkennen om uw weekend hier in slechts € 195,00 de moeite waard te maken. Gebruik verdere kortingscode Slagharen.

Blijf altijd up-to-date met de supersavermama.nl nieuwsbrief

Koop de trending deals van vandaag en Save Big

Top BOVENKANTEN