GET UP TO 30% OFF

Knock On The Doors of Special Discount!

Discount on all the products from the brands you ever desired for Throughout the year, 24/7, without any delays

Subscribe for newsletter to get latest news and update for Super Saver Mama

No Thanks

TOMS kortingscode voor Dec 2019

TOMS ontwerpt en verkoopt schoenen, tassen en brillen. Beroemd om zijn liefdadigheidswerk en donaties, houden Nederlanders ervan meer te kopen in de winkel. TOMS werkt aan een geweldig concept dat voor een paar schoenen wordt verkocht, een paar nieuwe schoenen wordt geschonken aan een behoeftig kind, voor een verkoop van brillen wordt een deel van de winst geïnvesteerd in het redden van iemands gezichtsvermogen. U kunt tot 60% korting krijgen door gebruik te maken van TOMS kortingscodes van SuperSaverMama.com.nl.

Winkelen Tips

Meer over TOMS Kortings- en promotiecodes

Blake Mycoskie, de oprichter van TOMS, beoordeelt de behoefte aan schoenen voor kinderen tijdens het opgroeien. In 2006 richtte hij dit bedrijf op het concept een voor een; betekent voor een verkoop van een paar schoeisel een ander paar zou worden geschonken. Een ander bedrijf werd opgericht met het doel om 140 liter veilig water te leveren aan de behoeftige persoon. TOMS heeft een ander bedrijf opgericht dat bijdraagt ??aan de ontwikkeling van de gezondheid van de moeder. Dit goede helpende idee is nu de bevelvoering geworden die klassiek is en de armen op vele manieren helpt. TOMS heeft meer dan 60 miljoen paar schoenen gegeven in meer dan 70 landen.

TOMS heeft een breed assortiment schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen zoals Jutti, pantoffel Paseos, strappy wedge, veterschoenen en sneakers. De Women Category biedt veel producten zoals schoenen, tassen, zonnebrillen. Damesschoenen bieden een enorm assortiment Espadrilles, Loafers, Ballerina's, Sneakers, Boots, Slippers en Sandalen. Ook een verscheidenheid aan tassen, rugzakken en draagtassen en vele andere accessoires. Hoewel de herencategorie bestsellers, Classic Alpargatas, Loafers, veterschoenen, nette schoenen, flip-flops en rugzakken, gerecycleerde draagtassen, stijlvolle zonnebrillen en nog veel meer omvat.

Met hun bescheiden doel van donatie en liefdadigheid respecteert TOMS verschillende klassen van mensen met verschillende smaken, daarom zijn de meeste van hun producten Veganistisch en gerecycled gemaakt met canvas, chambray, denim, katoen, hennep en nog veel meer materialen om de schone en groene omgeving missie. Bekijk hun nieuwste collectie lente / zomer-collectie op de officiële website en ontvang Super-kortingen door gebruik te maken van TOMS Kortings-codes met SuperSaverMama in 2018.

In 2011 werd TOMS-brillen geïntroduceerd om de behoeftige persoon bij te staan. TOMS geeft meer dan 400.000 mensen en in meer dan 13 landen zicht op medische behandelingen, voorgeschreven brillen en brillen.

Het brede aanbod van TOMS-brillen omvat alles van op wayfarer geïnspireerde klassiekers tot pilootframes tot oude oversized lenzen. Koop je favoriete zonnebril tegen een gereduceerde prijs door gebruik te maken van TOMS-kortingen en draag bij aan hun missie.

TOMS Roasting Co. verkoopt koffie, want bonen zijn afkomstig uit veel regio's en worden gebrand in de Verenigde Staten. Elke bronregio heeft een andere kenmerkende smaak geproduceerd, maar wat ze gemeen hebben is het ritueel van wonderbaarlijke koffie.

De tassencollectie van TOMS omvat onder andere rugzakken, draagtassen, reistassen, crossbodybags, koppelingen en nog veel meer. Bezoek de online winkel van TOMS en geniet van uitverkoop met fantastische kortingen en gratis verzending en retouren. Voor het besparen van geld, check je TOMS-promotiecodes op SuperSaverMama.com.nl.

Blijf altijd up-to-date met de supersavermama.nl nieuwsbrief

Koop de trending deals van vandaag en Save Big

Top BOVENKANTEN